Bespaar tot €200 in vergelijking met andere klinieken voor een diagnose door de tandarts.

Uitgeprint behandelplan zonder verplichtingen met alle voor-en nadelen.

2 tot 3 alternatieve behandelingen (goedkope en duurdere).

(met kaakoverzichtsfoto + €30)

Het ontvangen van het behandelplan en offerte na de diagnose is
vrijblijvend en zonder verplichtingen

Wilt U mooie en betaalbare tanden?

Medical Reizen maakt het mogelijk om goedkope en snelle tandheelkundige behandelingen in Nederland en het buitenland, Turkije en Hongarije, te verkrijgen. Kwalitatieve en betaalbare tandheelkundige behandelingen met besparing tot 70 % op uw tandartskosten. Geen lange wachttijden. Binnen een week een nieuw en mooi gebit!


Nieuw !!! Nu ook in Nederland tegen lucratieve prijzen!
Tot 50% voordeel !


Een complete gebitsrenovatie met porseleinen kronen v.a. € 185,- per porseleinen kroon in Turkije en Hongarije ! € 295,- per porseleinen kroon in Nederland!


De kosten van tandheelkunde en de wachttijden voor behandeling zijn in Nederland erg hoog geworden. Een reden voor velen om naar de prijzen van het buitenland te kijken. Bijvoorbeeld naar Turkije, waar de kwaliteit van tandheelkunde heel hoog is, maar de prijs veel lager is. En er zijn geen wachtijden, waardoor uitgebreide tandheelkundige behandelingen in één week  uitgevoerd kunnen worden. De drempel om ‘zomaar’ naar het buitenland te gaan voor een behandeling ligt redelijk hoog, begrijpelijk; het buitenland, de vreemde taal, de vakbekwaamheid van de tandarts, de kwaliteit, de garantie en de locatie. Kortom de hele organisatie. Die zorgen nemen wij u allemaal uit handen.


Bang voor de tandarts?

Medical-Reizen heeft ervaring met mensen die, door hun angst, jarenlang niet met hun problemen naar de tandarts zijn durven te gaan. Dit hebben wij begrepen. Door onze persoonlijke begeleiding hebben zij hun angst overwonnen en zijn met een mooi, gezond gebit én met meer zelfvertrouwen terug naar huis gekeerd. Zon, zee en rust hebben daar natuurlijk ook aan bijgedragen.

Onze tandartsen, helpen u op een zo prettig mogelijke manier aan een mooi en gezond gebit!

De modern uitgeruste tandartspraktijken zijn gevestigd in Turkije: Belek, Side, Antalya en Kemer. U wordt behandeld door gediplomeerde en ervaren tandartsen. Er is ons alles aan gelegen u op een zo prettige mogelijke manier aan een mooi gebit te helpen.


Werkwijze

Er wordt eerst telefonisch contact gelegd en er wordt een diagnose d.m.v. foto’s of een röntgen genomen en u krijgt een rekening opgestuurd voor de verschillende mogelijkheden om uw gebit te restaureren. Ter plaatse, bij het eerste bezoek aan de tandarts zal hij de huidige staat van uw gebit nogmaals onderzoeken en een behandelplan opstellen. U wordt geïnformeerd over de mogelijke oplossing voor uw gebitsverbetering. Tevens krijgt u op dit moment een offerte. Na overeenstemming over het behandelplan kan de behandeling beginnen.

 • Er wordt een gipsafdruk van uw gebit gemaakt.
 • De te vervangen tand/kies wordt afgeslepen zodat er een kroon of brug op geplaatst kan worden.
 • U krijgt een kunststof noodkroon voor de periode waarin de definitieve kroon/brug wordt gemaakt. Een voorproefje op het uiteindelijke resultaat.
 • In nauw overleg met u wordt de kleur gekozen. De tandarts adviseert u met zijn zeer kritische blik over de kleur van de kroon/brug.
 • De kroon/brug wordt, na enkele dagen, gepast en vastgezet.
 • U krijgt informatie over het onderhoud van uw gebit.

Tandtechniek

De tandarts stelt eerst een diagnose waarbij hij de ideale situatie voor uw gebitsverbetering uitzoekt. Meestal zal het gaan om één of een combinatie van de volgende technieken; het plaatsen van een kroon of implantaat, eventueel in combinatie met een brug. Deze zijn in diverse combinaties te gebruiken:

Porseleinen Kroon

Een kroon is een kapje in de vorm van een tand of kies dat over een afgeslepen tand of kies  wordt vastgezet.

Porseleinen Brug

Een brug bestaat uit twee of meer kronen, die als bevestigingspunt dienen, en een tussenstuk van één of meer kunsttanden/-kiezen die op de plaats komen van ontbrekende tanden/kiezen. Er bestaan verschillende soorten bruggen:

 • Gewone brug
  Als de tanden aan beide kanten van de ontbrekende tand staan. Dus hier ontbreekt de middelste tand. Dit kan zowel op implantaten als op tanden geplaatst worden.
 • Vrij-eindigende brug
  Als de tanden aan één zijde van de ontbrekende tanden staan, bijvoorbeeld als een laatste kies ontbreekt.

De tandprothesen, porseleinen kronen of bruggen worden ter plaatse gemaakt in het tandtechnische laboratorium in Turkije. Op deze wijze kunnen we u op een snelle manier aan  kwalitatief goede tanden helpen want de tandtechnici in Turkije staan wereldwijd bekend om hun handvaardigheid.

Materiaal

Standaard kronen en bruggen bestaan uit een basis van metaal (chroom/kobalt) met een buitenlaag van tandkleurig porselein (3 maal gebakken) en glazuur. Deze kronen gaan gemiddeld 20 jaar mee. Dit zijn ook in Nederland de meest gebruikte kronen en ze zijn erg esthetisch. Ook kunnen er kronen van goud/porselein worden vervaardigd, b.v. voor mensen met een allergie of liefhebbers. 100% porseleinen kronen met een zirconium basis  behoren ook tot de mogelijkheden. Ze geven het meest natuurlijke en mooiste resultaat. Deze zijn tevens anti-allergisch en wegen licht. Zirkonium wordt  in de tandtechniek beschouwd als het beste materiaal voor de mond en wordt steeds meer en meer gebruikt. Er worden al zirkonium implantaten vervaardigd en stiftopbouwen.


Garantie

U krijgt een 3-jarige garantie op de hele gebitsrenovatie!


Enkele voorbeelden van een gebitsrestauratie:

Voorheen: Nadien: