Bespaar duizenden euro’s met uw haartransplantatie

Haartransplantatie in het buitenland?

U wilt een veilige haartransplantatie volgens de nieuwste technieken en toch duizenden euro’s besparen? Wij bieden u vier moderne haartransplantatieklinieken aan in Belek, Side, Antalya en Kemer.U kunt hier terecht voor zowel een FUT als FUE haartransplantatie. U bespaart gegarandeerd duizenden euro’s.

Een haartransplantatie is een arbeidsintensieve ingreep. De haartransplantatie arts, maar ook de assistentes, zijn lange tijd met u bezig. Omdat de loonkosten in Turkije aanzienlijk lager zijn dan hier, kunt u al snel een besparing op uw haartransplantatie realiseren van duizenden euro’s. Zelfs als daar de kosten voor reis en verblijf bijkomen. Mail ons vandaag nog via

 info@medical-reizen.com

foto’s van uw hoofd en wij zullen u zo vlug mogelijk een voorstel doen. U zult zien dat een kwalitatieve en veilige haartransplantatie wel betaalbaar kan zijn.

FUT-methode

Bij de FUT-methode (Follicular Unit Transplantation) wordt een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Vervolgens worden alle één- of meerharige folliculars uit dat stukje huid gehaald en op hun nieuwe plaats ingebracht. Dit zijn haarwortels bestaande uit 1 of meerdere haren. Deze strip wordt vervolgens keurig gehecht. De behandeling volgens de FUT-methode duurt in totaal gemiddeld vier uur. Maar dit is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal follicular units dat verplaatst moet worden.

De kost voor de FUT-methode is €1.5/graft

Een graft is een geprepareerd haarzakje of haarfollikel en bevat één, twee en soms drie haren.

FUE-methode

Bij de FUE haartransplantatie methode (Folliculaire Unit Extraction) worden folliculaire units uit het donorgebied verkregen, zonder dat er een ‘reepje’ wordt weggesneden. De grafts, haarwortels bestaande uit 2 of meer haren, worden doorgaans aan de achterzijde van het hoofd weggenomen. In sommige gevallen kan ook donorhaar van andere lichaamsdelen worden verkregen.

De kost voor deze FUE-methode is €2/graft

Een graft is een geprepareerd haarzakje of haarfollikel en bevat één, twee en soms drie haren.

Resultaat FUE-methode vooraf en achteraf


Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de mail

info@medical-reizen.com

of via het telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825