Genioplastie (kincorrectie)

Kincorrectie        € 2.150,-*

*l’implant du menton, une nuit à la clinique, transfert aéroport-hôtel et accompagnement inclus.

Een kincorrectie kan op relatief eenvoudige wijze het evenwicht van het gezicht weer in balans brengen. Het is een oplossing als er sprake is van een onderontwikkelde of teruggetrokken kin/kaaklijn. Met name wanneer u een relatief korte kin heeft of wanneer uw kin vrijwel overgaat in de hals, geeft vergroting met een implantaat een mooi en subtiel resultaat. U kunt een kincorrectie ook  in combinatie met andere operaties uitvoeren, bv.: een facelift of een neuscorrectie.

Een kinimplantaat is een prothese van vaste siliconen, de implantaten zijn in diverse vormen en grootten beschikbaar.

De operatie

Via deze incisie wordt het implantaat ingebracht. Vervolgens wordt het kinimplantaat onder de spieren van de kin en onder het botvlies van de kaak geplaatst, waarna de incisie weer wordt gehecht. We gebruiken een speciale hechttechiek die ontwikkeld is om minimale littekenvorming te geven. Dat geeft straks een heel klein litteken dat nauwelijks zichtbaar zal zijn.

Het implantaat kan ook via de binnenzijde van de mond worden ingebracht. Er wordt dan een incisie gemaakt ter hoogte van de kaak tussen de ondertanden en de onderlip. Deze methode laat geen littekens na.

Kincorrectie        € 2.150,-

Voorbeeld


Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de e-mai:

info@medical-reizen.com

of via het telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825