Voor een facelift – €2.590,-

Voor uw gezicht en hals – €3.190,-

Voor uw facelift + lipolifting €3.190,-

Voor uw facelift en hals + plastie abdominale – € 4.800,-

Het verouderingproces, wat zo rond het 30ste levensjaar begint, heeft vaak tot gevolg dat de huid verslapt en daardoor gaat plooien en rimpelen. Met het verstrijken van de jaren verliest de huid haar elasticiteit, wordt droger, dunner en gerimpelder, de hals is daarbij meestal een indicatie. De mate waarin de huid veroudert wisselt sterk per persoon, er zijn mensen die rond hun 40ste al in aanmerking kunnen komen voor een facelift, anderen pas veel later. Een facelift is een operatie waarbij de plooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen. Als er onder de kin overmatig vetweefsel aanwezig is, of als de hals dikke huidplooien heeft, kan het noodzakelijk zijn deze ook te ‘liften’. Met een face-lift wordt de gezichtshuid strak getrokken, de operatie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg.

Tijdens deze operatie drapeert de chirurg de huid zonder er te veel aan te trekken, zodat de huid alle kwaliteiten behoudt en er een natuurlijk resultaat ontstaat.
Tegelijkertijd spant de chirurg de spieren ter hoogte van de nek en de wangen aan.

De littekens worden achter de haarlijn geplaatst, achter en in het oor, zodat ze zo onopvallend mogelijk zijn of zelfs onzichtbaar.Bij deze operatie wordt er nauwelijks iets gewijzigd aan de haarinplant.

Facelift

U kunt er dus weer jong uitzien, u rimpels doen verdwijnen en dit in enkele uurtjes!!! En bovendien goedkoop want het kost u hier bij MEDICAL-REIZEN slechts

Wenkbrauwlift

Bij deze ingreep wordt een reep huid boven de wenkbrauw verwijderd waardoor de wenkbrauwen hoger komen te staan. Bij jonge mensen die nog geen huidplooien boven de wenkbrauwen hebben, is deze ingreep meestal geen optie vanwege het litteken dat achterblijft. Maar wanneer iemand van nature al diepere huidplooien boven de wenkbrauwen heeft, kan het litteken prima in deze huidplooi verborgen worden. Voor een optimaal resultaat wordt de wenkbrauwlift vaak gecombineerd met een correctie van de boven- en/of onderoogleden.

De klassieke operatie

Een wenkbrauwlift wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Er wordt een sneetje van ongeveer vijf centimeter boven elke wenkbrauw gemaakt. Vervolgens wordt de huid onderhuids losgemaakt tot aan de wenkbrauw. De huid wordt nu glad en strak getrokken totdat de wenkbrauw op de juiste hoogte ligt. Het teveel aan huid wordt verwijderd en de incisie wordt gehecht. De ingreep zelf duurt maximaal een uur, de voorbereiding op de ingreep neemt ongeveer een half uur in beslag.

Endosopische wenkbrauwlift

Met de nieuwe kijkoperatie gaat het anders. In het behaarde hoofd worden enkele kleine snedes gemaakt. Een minicamera wordt onder de voorhoofdshuid aangebracht. Deze minuscule camera registreert op een beeldscherm wat de instrumenten van de plastisch chirurg onderhuids doen. Vervolgens wordt met ingebrachte instrumenten de voorhoofdshuid onder het botvlies door losgemaakt en in zijn geheel opgetrokken. Hierbij zijn meteen de wenkbrauwen in een betere positie gebracht. De wenkbrauwen worden gelift en op hun plaats gehouden door onderhuidse draadjes of tijdelijke clips achter de haarlijn. Op deze manier zijn er geen littekens zichtbaar. Bovendien is bij deze behandeling het risico kleiner dat zenuwen beschadigd raken. De anderhalf uur durende ingreep vindt onder algehele narcose plaats.

Deze ingreep kost u bij ons slechts  €2.590,-

 

Voorhoofdslift

Voordat de operatie begint wordt uw haar samengebonden, dus niet afgeschoren, maar het haar dat net voor de insnijding groeit wordt eventueel weggenomen. De insnijding wordt van net boven het oor, over het voorhoofd tot net boven het andere oor gemaakt. De insnijding wordt meestal goed achter de haarlijn gemaakt zodat eventuele littekens niet zichtbaar zijn.

Als u een ingetrokken haarlijn hebt wordt de insnijding meestal aan je haarlijn gemaakt. Na de insnijding wordt de huid van het voorhoofd voorzichtig gelift zodat onderliggend weefsel kan worden verwijderd en de spieren van het voorhoofd gecorrigeerd. Men kan de wenkbrauwen ook omhooghalen en het teveel aan huid verwijderen zodat u jonger en gladder resultaat bekomt. De huid wordt dan gesloten door middel van draadjes of clips en het haar en gelaat worden gewassen.

Voor:

Na:

Voorhoofdslift met endoscopische wenkbrauwlift slechts

€ 2.690,-

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de e-mail:

info@medical-reizen.com

of via telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825