Abdominoplastie (buikwandcorrectie)

abdominoplastie       € 2490,-*

abdominoplastie + liposculptuur    € 2990,-*

abdominoplastie + liposculptuur + borstvergroting    €5250,-**

Afhankelijk van leeftijd en gewicht treedt zowel bij mannen als vrouwen op den duur verslapping van de buik op. Bij mensen die heel dik zijn geweest of bij wie de buikwand is vervormd bv. na een zwangerschap bij vrouwen, kan daarnaast een zogenaamd vetschort ontstaan. Een buikwandcorrectie is dé manier om weer een strakkere buik te krijgen.

De buikwandcorrectie operatie biedt een mooi en blijvend resultaat. Omdat de littekens zich voornamelijk onder de bikinilijn bevinden, kunt u met een gerust hart uw buik weer laten zien. Hoewel deze niet zo strak en plat zal zijn als toen u 18 was, zult u aangenaam verrast zijn over het prachtige resultaat.

Bevindt het teveel aan huid zich alleen onder de navel, dan kunnen we volstaan met een mini-buikwandcorrectie. Is de buikwand in zijn geheel verslapt, dus ook de huid en de spieren boven de navel, dan is een totale buikwandplastiek de beste oplossing.

De operatie

Een buikwandcorrectie wordt altijd uitgevoerd onder narcose. Er wordt eerst een licht gebogen horizontale snede boven de schaamheuvel gemaakt. De overtollige buikhuid wordt weggenomen tussen de venusheuvel en de navel. Het litteken ligt aan de bovengrens van het schaamhaar, zoals vaak bij een keizersnede of bij een baarmoederoperatie langs de buik, maar loopt door tot in de flanken. Daarna brengt de chirurg zonodig de uitgerekte buikspieren bij elkaar op de normale plaats. De overtollige huid en het teveel aan vet wordt verwijderd en de navel wordt herplaatst in het nieuwe midden van de buik. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een liposculptuur, een correctie van de buikspieren, of allebei.

Prijzen

abdominoplastie                                                        € 2490,-*

abdominoplastie + liposculptuur                                € 2990,-*

abdominoplastie + liposculptuur + borstvergroting    €5250,-**

*   une nuit en clinique, transport 
     aéroport- hôtel, accompagnement inclus

** implants, une nuit en clinique, transport 
     aéroport-hôtel, accompagnement inclus

Voorbeeld:

abdominoplastie + liposculptuur + borstvergroting 

Voor:

Na:

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de e-mail:

info@medical-reizen.com

of via het telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825