Brachioplastie (Armlift)

Armlift      € 2490,-*

* une nuit en clinique, transfert aéroport-hôtel, accompagnement inclus

Het is een typisch ouderdomsverschijnsel: bovenarmen die steeds slapper worden en op een gegeven moment losse flapjes vertonen. Dat komt niet alleen omdat de huid dunner wordt maar ook omdat de spieren verslappen. Ook als u veel bent afgevallen, kan er aan de onderkant van de bovenarmen een overschot aan huid zitten.

Vindt u het echt storend of heeft u er last van, dan kunt u een armlift overwegen. Dit is een grote ingreep, waarbij de overtollige huid wordt weggehaald. Een armlift geeft altijd grote littekens. Uiteraard doen onze ervaren plastisch chirurgen hun uiterste best deze littekens zoveel mogelijk in de bestaande huidplooien te laten vallen.

Soms zit er te veel vetweefsel onder de bovenarmen. Is dat bij u het geval, dan kunnen we dat weghalen door middel van een liposculptuur. Eventueel kan dit worden gecombineerd met een beperkte armlift. Er wordt dan een ovaal weggesneden in de okselhuid, waardoor u geen ontsierende littekens krijgt op de bovenarm.

De operatie

De chirurg tekent op de bovenarm nauwkeurig aan hoeveel huid er verwijderd moet worden. Tijdens de operatie wordt de huid losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen. Het teveel aan huid wordt weggesneden en eventueel wordt het teveel aan vet weggezogen.

Armlift                                       € 2490,-

Voorbeeld

Na:

Voor:

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de e-mail:

info@medical-reizen.com

of via het telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825