Borstcorrecties

De kost voor deze borstvergroting: €2.690,-*

De kost voor deze borstverkleining: €2890,-**

De kosten voor deze borstlifting: €2.450,-**

De kosten voor borstlifting + borstvergrothing: €3590,-*

*   implants, une nuit en clinique, transport 
     aéroport- hôtel, accompagnement inclus

** une nuit en clinique, transport 
     aéroport-hôtel, accompagnement inclus

Borstvergroting 

Het plaatsen van borstprothesen is een snelle, betrouwbare en duurzame methode voor borstvergroting. Vrouwen kiezen vaak voor borstprothesen om grotere en vollere borsten te krijgen. De ingreep is echter ook uitstekend geschikt om borsten te corrigeren die verslapt zijn door zwangerschap, vermagering of ouderdom. Licht uitgezakte borsten worden met wat extra vulling weer steviger en mooier van vorm.

Na de borstvergroting

Een borstvergroting verandert in principe niet de gevoeligheid van de tepels. Vrijwel altijd kan na de ingreep nog gewoon borstvoeding worden gegeven. In uw gesprek met de chirurg komen alle aspecten van deze borstvergroting operatie aan de orde. Daarna is de keuze aan u. Want het gaat om úw lichaam. Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn bijzonder blij met het resultaat. En omdat het effect al direct na de operatie zichtbaar is, kunt u vanaf de eerste dag na de borstvergroting operatie uw nieuwe cupmaat bewonderen.

De operatie

Een borstvergroting operatie is een relatief veilige ingreep, waarbij maar heel zelden complicaties optreden. De behandeling duurt ongeveer een uur. Via een klein sneetje wordt met behulp van een implantaat de borst vergroot en/of verstevigd. De incisie wordt meestal in de borstplooi gemaakt. In sommige gevallen kan deze ook in de tepelhof of oksel worden gemaakt. De borstvergroting operatie vindt over het algemeen onder volledige narcose plaats.

Enkele voorbeelden

Voor:

Na:

De kost voor deze borstvergroting: € 2.690,-

Borstverkleining

Grote borsten zijn meestal familiaal of hormonaal. Het brengt niet alleen een esthetische, maar ook een fysische en psychische handicap met zich mee: 

  • schouderpijn
  • rugpijn
  • kledigsproblemen
  • sporthinder
  • sociale hinder

Een borstverkleining kan hier de oplossing zijn. Te grote borsten gaan altijd gepaard met een vorm van huidverslapping. Bijgevolg zal bij de behandeling van een borstverkleining zowel het teveel aan borstklier als teveel aan huid dienen te worden gereduceerd. Dit gaat uiteraard gepaard met enkele restlittekens.

Enkele voorbeelden

Voor:

Na:

De kost voor deze borstverkleining: € 2890,-

Borstlifting

Een borstlift is een ingreep waarbij overtollige huid van de borst wordt verwijderd en tevens de tepel en het borstweefsel hoger worden geplaatst. Met een borstlifting wordt de boezem terug steviger en strakker gemaakt. Het afhangen van de borsten is een verouderingsfenomeen, waarbij de elasticiteit van de huid vermindert en de borstklier gaat doorhangen. Vrouwen van wie de borsten zijn verslapt door bijvoorbeeld gewichtsverlies, zwangerschappen, borstvoeding en de zwaartekracht, komen voor deze operatie in aanmerking. Een enkele keer kan een verslapte borst gecorrigeerd worden door alleen een borstvergroting uit te voeren.

De operatie

Een borstlifting gebeurt onder algehele narcose. Hierbij wordt voornamelijk het teveel aan huid weggenomen. Dit gebeurt via een insnede rondom de tepel met of zonder een vertikaal litteken onder de tepel naargelang de hoeveelheid overtollige huid. Indien gewenst kan tegelijkertijd langs dezelfde insnede het borstvolume worden vergroot door middel van een implantaat. Hiermede wordt de huid ook wat meer opgespannen, en dient minder huid te worden verwijderd om de borst te liften. Tijdens de borstlifting wordt de afhangende borstklier terug op de borstkas gefixeerd, en de resterende huid wordt rondom de klier geremodelleerd.

Nabehandeling van uw borstlifting

Onmiddellijk na de borstlifting wordt u aangeraden een aangepaste sport BH te dragen, die u gedurende 1 maand dag en nacht dient te dragen. De BH doet u alleen uit om u of de BH te wassen.

De kosten voor deze borstlifting: € 2.450,-

Voor het combineren van een borstlifting met een borstvergroting komt de prijs op:

€ 3590,- 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de e-mail:

info@medical-reizen.com

of via het telefoonnummer: 0031 (0) 43 604 1825